dijous, 27 d’octubre de 2016

Taller d'acrobàcies

El gimnàs Bun Kay col·labora amb l’escola amb un taller d’acrobàciesTombarelles, rodes i equilibris. Els alumnes de l’escola han pogut practicar acrobàcies i exercicis de psicomotricitat gràcies a la visita dels especialistes del gimnàs BUN KAY de Ripollet els passats 18, 20 i 21 d’octubre.
Durant els dies 18, 20 i 21 d’octubre hem rebut la visita dels especialistes d’acrobàcies del gimnàs BUN KAY.
Els i les alumnes de tota l’etapa de primària han pogut gaudir del taller –dins l’àrea d’Educació Física- dedicat a treballar les acrobàcies bàsiques. L’activitat s’iniciava amb una petita exhibició dels experts del BUN KAY per tal de mostrar als i les alumnes el tipus d’acrobàcies que es poden realitzar després d’anys de pràctica. Tot seguit, els nostres nens i nenes, amb l’ajuda dels monitors, realitzaven una rotació d’activitats per posar en pràctica alguna de les acrobàcies que havien vist en l’exhibició. En aquesta activitat es realitzaven tombarelles, salts amb trampolí, rodes, equilibris al banc suec i verticals, entre d’altres.
El resultat del taller ha estat un èxit ja que els alumnes van gaudir molt amb aquestes activitats, i van valorar molt positivament l’experiència. A més, els monitors del BUN KAY els van regalar una invitació al seu gimnàs per poder realitzar una sessió d’acrobàcies gratuïta.

Des del Col·legi Sant Gabriel de Ripollet volem agrair als professionals del BUN KAY de Ripollet el seu servei i tracte magnífic vers als nostres alumnes, així com la feina de coordinació realitzada amb el professorat del centre.

Aquí teniu algunes de les imatges d'aquest taller.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada