dimarts, 26 de gener de 2016

TREBALLANT LES EMOCIONSINSIDE-OUT
Aquest curs els alumnes de primària vam acabar el primer trimestre d´una forma especial.
Per ser l´últim dia de classe abans de Nadal, vam baixar tots junts al teatre i vam veure la pel·lícula Inside Out (Del Revés). En aquesta divertida pel·lícula vam conèixer les emocions bàsiques i com aquestes dirigeixen les nostres accions i el nostre dia a dia.
Després vam pujar a les classes i vam tenir la sorpresa de que a cada curs ens havia tocat un dels personatges de la pel·li. Ah!!! I als de 6è per ser els més grans els hi va tocar dissenyar a ells el personatge d´una nova emoció, la sorpresa. 


Un cop cada alumne va tenir el seu personatge vam fer grups reunint-nos un alumne/a de cada curs. En aquests grups vam pintar i decorar els personatges i vam parlar d´aquestes emocions i dels moments en que nosaltres hem viscut aquests sentiments i emocions. Ens ho vam passar bé compartint amb els companys de les altres classes i sobretot vam poder comprovar que no som tant diferents i que moltes de les situacions que explicàvem tots les havíem viscut. Aquí teniu una mostra dels pòsters que vam elaborar.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada